Jobba som konsult

Jobba som konsult!

Som anställd konsult hos oss får du uppleva olika spännande uppdrag och nya branscher. Du får lära känna nya människor samt dina kollegor i konsultgruppen som du kan utbyta tankar och idéer med. Det innebär inte bara att du breddar ditt CV och utökar din kunskapsbank, utan även att du bygger ett värdefullt nätverk som du kommer ha nytta av i resten av ditt yrkesverksamma liv.

Vi vill gärna att vårt samarbete ska vara långsiktigt med en tydlig gemensam målbild som vi jobbar mot. Hos oss kommer du ha kontinuerlig kontakt med din konsultchef som ser till att du får rätt förutsättningar ute hos våra uppdragsgivare och professionell coachning för att fortsätta utvecklas i din roll som ekonom.

Intresserad att jobba som konsult? Se våra Lediga jobb eller Connecta med oss!

Associerad konsult

Som associerad konsult är du egenföretagare och har antingen en enskild firma eller ett aktiebolag. Vi blir din samarbetspartner som arbetar för dig. Genom vårt breda kontaktnät och vårt unika sätt att jobba kommer vi att ge allt för att hitta uppdrag som matchar din kompetens.

Vi har sedan starten haft en expansiv tillväxt och vi arbetar idag med flera av de största och mest välkända bolagen. Därmed får du möjligheten att arbeta i olika branscher på olika företag med omväxlande arbetsuppgifter. För att kunna identifiera rätt uppdrag, för vi en nära och öppen dialog mellan oss så att vi lär känna varandra. Vi arbetar som ett team och tänker högt tillsammans och vi begär aldrig någon exklusivitet från dig.

Intresserad av ett möte? Välkommen att höra av dig till oss via mail eller telefon så berättar vi gärna mer över en kopp kaffe.

Sök våra utannonserade tjänster eller connecta med oss!

Varför Kareli?

Personligt engagemang

Hos oss är du en person, inte ett CV. Vi jobbar mot en gemensam målbild där vi ser till att du känner dig trygg och får rätt förutsättningar ute hos våra uppdragsgivare.

Bra villkor

Hos oss får du en fast månadslön, friskvårdbidrag och tillgång till förmånsportalen Benify. Dessutom blir du en del av gemenskapen i konsultgruppen och våra aktiviteter tillsammans.

Kompetensutveckling

Vi vill gärna att vårt samarbete ska vara långsiktigt och givande för alla inblandade. Där vi supportar och coachar dig så du får rätt förutsättningar att utvecklas i din roll som ekonom och i karriären.