Karriär med Kareli

Med personligt engagemang gör vi alla skillnad - på riktigt. Vi arbetar utifrån en gemensam målbild där vi hjälper dig att ta ditt nästa steg i din karriär som ekonom, oavsett om du vill arbeta som konsult eller bli rekryterad direkt till någon av våra kunder.

Ekonomikonsult hos Kareli

Som anställd ekonomikonsult och kollega hos oss får du uppleva såväl spännande och relevanta konsultuppdrag som nya branscher, där vi samarbetar med flera av de största och mest välkända företagen i regionen. Du kommer lära känna nya människor och såklart även dina kollegor i konsultgruppen som du alltid kan utbyta tankar och idéer med. Det innebär inte bara att du utökar din kompetens och breddar ditt CV, utan även bygger ett värdefullt nätverk som du kommer ha stor nytta av i din framtida karriär. 

Varför anställd konsult hos oss?

Personligt engagemang

Hos oss kommer du ha vårt fulla fokus. Vi lyssnar och finns tillgängliga när du har frågor eller bara behöver prata av dig. Vi kommer att stötta och se till att du får rätt förutsättningar att utvecklas på dina konsultuppdrag, både som människa och i din roll som ekonom.

Kompetensutveckling

Hos oss är du en person, inte ett CV. Vi vågar se bakom roller och titlar, vad du har gjort tidigare är inte per automatik det du vill göra framåt. Vi sätter tillsammans upp en plan och jobbar mot en gemensam målbild, där vi ser till att du får rätt förutsättningar att utvecklas tillsammans med oss och hos våra uppdragsgivare.

Bra villkor

Hos oss får du en fast månadslön, tjänstepension, friskvårdbidrag och tillgång till förmånsportalen Benify. Dessutom blir du en del av Kareli fantastiska sammanhållning och våra gemensamma aktiviteter.

Ligg steget före

Sök våra Lediga Tjänster eller Connecta med oss

Vad våra anställda konsulter och kollegor har att säga om Kareli

01

Gunilla

Konsult

”Jag känner en stolthet över att arbeta hos Kareli. Omtanken för både konsult och kund genomsyrar verksamheten och jag upplever att min roll ger mig en perfekt balans mellan stabilitet och omväxling."

02

Yilmas

Konsult

Träffsäker professionell matchning mellan kundens behov och konsultens intresse och expertis leder till en stimulerande arbetsmiljö och trygga leveranser. Att möta och lösa olika problem samtidigt som jag får mycket kunskap om olika branscher är det jag värdesätter allra högst.”

03

Birgitta

Konsult

”Jag trivs att arbeta som konsult hos Kareli för den familjära öppna stämningen, fina gemenskapen och personliga kontakten konsulter och kollegor emellan."

Associerad konsult

Vi fungerar som en samarbetspartner som arbetar För dig. Genom vårt stora kontaktnät bland ekonomer i Skåne och unika sätt att arbeta på kommer vi göra allt för att hitta rätt uppdrag som matchar just dina olika kompetenser och preferenser.  

För att kunna identifiera rätt uppdrag till dig så tänker vi högt tillsammans och för en nära och öppen dialog mellan oss, så vi lär känna varandra än bättre. Därefter kommer vi proaktivt leta uppdrag till dig, utan att begära någon exklusivitet såklart. 

Uppdragens karaktär varierar. Det kan vara en tillfällig vakans som behöver ersättas under en given period. Ett annat vanligt scenario är att våra associerade konsulter går in och leder eller stöttar när ekonomifunktionen står inför någon form av förändring: nytt ERP-system ska implementeras, någon del ska outsourcas eller plockas hem, förbereda inför en börsnotering, etc. 

 Kärt barn har många namn, så även när det kommer till nyanser i konsultuppdrag eller roller inom ekonomi. Men vanligt förekommande uppdrag bland våra associerad konsulter är: 

 • Business Controller 
 • Financial Controller 
 • Kvalificerad Redovisningsekonom 
 • Koncernredovisningsekonom 
 • Reskontrachef 
 • Redovisningschef 
 • Ekonomichef 
 • Controllerchef 
 • CFO 

 

Intresserad av ett möte för att villkorslöst bolla tankar och idéer? Välkommen att höra av dig till oss så berättar vi gärna mer över en kopp kaffe.

  Specialister på konsult- och rekryteringslösningar inom ekonomi.

  Copyright - Kareli AB 2024
 • Besök oss

 • Hyllie Boulevard 53
 • 215 37, Malmö
 • Kontakt

 • 040-654 06 54
 • hej@kareli.se
Copyright - Kareli AB 2024

Denna sajt använder cookies för att du som besökare ska få en bättre användarupplevelse.